[Tähtiuutiset | Toimittaja Yoon Seong-yeol] porter Chuntohang chmt@ Laulaja Yeong-tak Star Ranking Startlot Nousi miesten rankingin kärkeen 23 peräkkäisenä viikkoa.

Nuori Tak sijoittui 88 050 äänellä Star Ranking Startlot miesten rankingäänestykseen elokuun 5. viikolla (108.), joka pidettiin viime kuun 31. päivänä klo 15.01-15.00. Tämän kuun 7.

Young Tak säilytti ensimmäisen sijansa 23 peräkkäistä viikkoa 86. äänestyksestä tässä kategoriassa. Hän teki nimensä tunnetuksi vilpittömästi voittamalla toiseksi TV Chosun-kilpailuohjelmassa”Mr. Erityisesti hän teki hitin kappaleella”Jiniya”, joka oli”Mr. Trot Tomorrow”-finaalin lähetyslaulu.

Lee Chan-won nimettiin toiseksi. Lee Chan-won voitti 80 407 ääntä ja seurasi tiiviisti Young-takia. Kolmanneksi sijoittui Minho Jang, joka sai 73 815 ääntä.

Toisaalta tähtiluokitus on rankingäänestys, jossa fanit äänestävät suoraan suosikkitähteään sijoituksen määrittämiseksi. Äänestystuloksista riippuen tähdelle myönnetään erilaisia ​​etuoikeuksia.

4 viikkoa peräkkäin ykköseksi valittu tähti on esillä mainoksessa ulkokyltillä. 1. tähden fanit neljän peräkkäisen viikon ajan voivat myös tarjota fanitukea mainosvideolle ulkomainostaululle. Ehdotuksia voi tehdä Star Newsin viralliseen sähköpostiin ([email protected]).

Categories: K-Pop News