[Seoul=Newsis ] Supersuuri karaoke-selviytymisjakso”VS”:n viimeinen jakso. (Kuva=Mnet tarjoaa) 23.12.2023. [email protected] *Jälleenmyynti ja DB kielletty [Soul=Newsis] Reportteri Lee Jae-hoon=Joukkue’Roy Jeong'(Roy Kim + Park Jae-jeong) voitti kaapelimusiikkikanavan Mnetin megakaraoken selviytymisen’VS’n.

Roy Jeongin tuottama Park Jong-min voitti 22. päivän iltapäivällä esitettävän VS Top 5-finaalitehtävän ja voitti 100 miljoonan wonin palkintorahat. Erityisesti Park Jong-min sai myönteisiä arvosteluja osoittaessaan”vihreää sydäntään”soittamalla kitarasäestystä Roy Kimin kanssa päivän toisella kierroksella.

Park Jong-min, jota kutsuttiin”20-vuotiaaksi Kim Gwang-seokiksi Daegusta”, osoitti nousevaa trendiä jokaisen jakson jälkeen ja vaikuttui katsojista.

Park Jong-min sanoi:”En voinut uskoa sitä ja olin ylpeä voidessani seistä samalla lavalla Roy Kimin kanssa, jota kunnioitin niin paljon. Olen niin kiitollinen tuottajille, jotka tekivät sen. Olen aina kiitollinen. Minusta tulee Park Jong-min, joka kehittyy jatkuvasti, hän sanoi.

Tänä päivänä Hong Seung-min sijoittui toiseksi ja Kim Young-seok kolmanneksi. Kim Chang-woon, joka johti tietä ensimmäisellä kierroksella 1. sijalla, sijoittui neljänneksi. 5. sija on Lim Jeong-hyun.

Tuottajien kasvu oli myös huomattavaa. Erityisesti Roy Kim ja Park Jae-jung, Mnetin Superstar K:n entiset voittajat, tekivät kultaisen paluun aiemmista koe-osallistujista tuottajiin ja johtivat joukkueen mestaruuteen. Roy Kimin kirjoittamasta ja säveltämästä”Even When Spring Comes”-videosta tuli suosittu YouTube-video ja se pääsi Melon Hot’100-listalle.

Roy Kim ilmaisi tunteensa:”Tämä on ensimmäinen kerta, kun yritän tuottaa. Olen niin kiitollinen Jongminille, että hän auttoi kappaleitani ja musiikkiani loistamaan entistä kirkkaammin.”Park Jae-jeong lupasi:”(Tulosten osalta), toivon voivani elää musiikkiurani olemalla omahyväinen ja noudattamalla aina hyviä tapoja. Minusta tulee seniori, joka on hyvä tukemaan minua rinnallani.”

Categories: K-Pop News