Äänestys suoritettu 48 päivässä 11 kategoriassa
Yhteensä 170 miljoonaa ääntä 181 maassa
Mukana’31. vuosipäivän Hanteo Music Awards’maailmanlaajuinen Hanteo Music Awards-palkinnon voittaja.’31st Anniversary Hanteo Music Awards 2023’Se paljastui äänestämällä.

Hanteo Global sanoi tänään (18.):”Äänestys luokittain 31. vuosipäivän Hanteo Music Awards 2023-kilpailulle, joka järjestettiin alkaen 4.-17. klo 18, valmistui onnistuneesti.” Hän sanoi.

Vuoden taiteilijan palkinnon, maailmanlaajuisen taiteilijapalkinnon, Post Generation Awardin, nousevan luokan äänestyksessä Artist Award”,”Vuoden tulokas-palkinto (mies)”,”Yhteensä 11 kategoriaa, mukaan lukien”Vuoden tulokas-palkinto (nainen)”,”Erikoispalkinto (ravi)”,”Erikoispalkinto (Balladi)”,”Erikoispalkinto (Hip-Hop)”,”Erikoispalkinto (Bändi)”ja”Erikoispalkinto (virtuaaliartisti)”. Äänestys pidettiin.

Maailmanlaajuisen fandomin aktiivisen äänestämisen myötä”31. Anniversary Hanteo Music Awards 2023’sai yhteensä yli 170 miljoonaa ääntä 181 maassa eri puolilla maailmaa 17. päivänä klo 18.00, äänestyksen päättymisajankohtana. Se saavutti äänimäärän saavuttamisen.

Vuoden taiteilijan pääpalkinto-kategoriassa, joka sisältyy pääpalkinnon arvostelupisteisiin pääpalkinnon ohella, Stray voitti parhaan esityksen (Grand Prize)-palkinnon, joka on yksi viimeisistä neljästä pääpalkinnosta. Stray Kids sijoittui ensimmäiseksi. Heidän jälkeensä YOUNGTAK, Jimin, TAEMIN ja LEE CHAN voittivat sijalta 2-5.

Vuoden taiteilija Bonsang.”31. Anniversary Hanteo Music Awards”tarjotaan

Global5? Taiteilijapalkinto.’31. Anniversary Hanteo Music Awards’tarjottu

0? vuoden Rookie Award. 31. Anniversary Hanteo Music Awards-palkinto

Special? Palkinto. Tarjoaa”31. vuosipäivä Hanteo Music Awards”

“Global Artist Award”-palkintoa järjestettiin intensiivisemmin, kun lopullinen voittaja valittiin toisella äänestyskierroksella ensimmäisellä äänestyskierroksella edenneiden ehdokkaiden joukosta.. Palkinnot on jaettu maanosiin, mukaan lukien Etelä-Amerikka, Pohjois-Amerikka, Aasia, Afrikka, Oseania ja Eurooppa. Maailmanlaajuisesti suositut artistit, kuten JISOO, Tomorrow by Together (TXT) ja V, sijoittuivat kullakin mantereella.

Post Award-palkinto myönnetään taiteilijoille, jotka ovat osoittaneet toimintaansa eri aloilla vuonna 2023.’Generation Award’, JEONG DONG WON sijoittui 1. sijalle, LEE CHAN WON sijoittui 2. sijalle ja WEi sijoittui 3. sijalle.”Emerging Artist Award”-palkinnossa, joka myönnetään artisteille, jotka osoittavat potentiaalia ja joiden odotetaan kasvavan tulevaisuudessa, TEMPEST, EPEX ja VIVIZ, jotka tunnetaan seuraavan sukupolven K-pop-johtajina, herättivät huomiota sijoittumalla ensimmäisestä kolmanteen…

Vuoden tulokas-palkinto osoitti intensiivisimmän äänestyksen, koska se on palkinto, joka voidaan saada vain kerran debyytin jälkeen. Vuoden tulokas-palkinto on jaettu mies-ja naiskategorioihin, ja mieskategoriassa virtuaalitaiteilija PLAVE sijoittui ensimmäiseksi. Tämän jälkeen ZEROBASEONE ja RIIZE olivat toisella ja kolmannella sijalla. Naisten sarjassa tripleS:n ja Loossemblen välisen tiukan sijoituskilpailun jälkeen tripleS sijoittui ensimmäiseksi, Loossemble toiseksi ja KISS OF LIFE kolmanneksi.

Erikoispalkinto, joka myönnetään taiteilijoille, jotka ovat saavuttaneet saavutuksia eri aloilla, kuten ravissa, balladissa ja hiphopissa, herättäneet maailmanlaajuisen fandomin huomion perustamalla äskettäin bändi-ja virtuaaliartistikategorioita tänä vuonna. YOUNGTAK voitti ensimmäisen sijan”erikoispalkinnossa (Trot)”, KIM JAE HWAN voitti”erikoispalkinnon (Balladi)”ja B.I ensimmäisen sijan”erikoispalkinnossa (Hip-Hop)”. Young K voitti ensimmäisen sijan tänä vuonna perustetussa”Special Award (Band)”-palkinnossa ja PLAVE voitti ensimmäisen sijan”Special Award (Virtual Artist)”-palkinnossa.

’31. vuosipäivä Hanteo Music Awards’Lopulliset voittajat kussakin kategoriassa”2023″määritetään laskemalla yhteen maailmanlaajuiset äänestyspisteet, Hanteo Global-pisteet ja 4.–17. päivällä saadut pisteet.

Tämän myötä Hanteon 31. vuosipäivä Music Awards 2023’on saanut 48 päivää kestäneen äänestyksensä päätökseen. Tämän kategorian äänestyksessä fanit 181 maasta ympäri maailmaa lähettivät yhteensä yli 170 miljoonaa ääntä. 170 miljoonasta äänestä noin 60 miljoonaa ääntä eli 36 prosenttia oli kotimaisen fanituksen antamia ja 110 miljoonaa ääntä eli 64 prosenttia ulkomailla.

Maailmanlaajuinen fandomi on sovellusäänestyksen aikana he osoittivat innostunutta tahtoaan äänestää vierailemalla Whosfan Cafessa järjestetyn”31st Anniversary Hanteo Music Awards 2023″-tapahtuman pop-up-kaupassa sijaitsevassa offline-äänestyskopissa. Noin puolitoista kuukautta kestänyt kiihkeä kilpailu Whosfandom Award TOP 40-äänestyksestä, joka alkoi Whosfan Official It-sivustolla.

Hanteo Global, 31. vuosipäivän Hanteo Music Awardsin isäntäyhtiö 2023″, sanoi:”Erilaisia ​​online-ja offline-tapahtumia valmistellaan vastineeksi maailmanlaajuisen fandomin intohimoisesta kiinnostuksesta ja rakkaudesta äänestää tätä palkintoseremoniaa varten. Myös Whosfan Cafessa tällä hetkellä käynnissä oleva pop-up-kauppa palvelee 21. päivään asti. Lisäksi ilmoitettiin:”Jos laittomat äänestysolosuhteet havaitaan, liiallisesta kilpailusta johtuva äänestyspetos jätetään pois lopullisesta arviointipisteestä.”

Sillä välin Hanteo Chartin objektiivisten ja tarkkojen tietojen perusteella”31. Anniversary Hanteo Music Awards 2023″järjestetään Dongdaemun Design Plazassa (DDP) kahden päivän ajan 17.-18. helmikuuta.