Lähettäjä Saori, ONF:n sinä, Treasure Yoshi. valokuvat | Saorin henkilökohtainen kanava, Treasure-virallinen kanava, Sports Seoul DB

[Sports Soul | [Intern Reporter Yoo Da-yeon] Japanilaiset julkkikset herättivät huomiota myös nauttimalla vapaasti Korean ja Japanin välisestä ottelusta Koreassa.

Korean miesten jalkapallomaajoukkue voitti 2-1 paluuvoiton finaalissa Japania vastaan ​​Huanglongin urheilukeskuksessa. Hangzhoussa Kiinassa 7. päivänä.

Kuten sanonta kuuluu:”Japanille ei voi hävitä kivessä, paperissa tai saksissa”, Korea-Japani-ottelun asema Koreassa on valtava. Tällaisesta kilpailusta huolimatta Koreassa asuvat japanilaiset lähetystoiminnan harjoittajat paljastivat, kuinka he pitävät hauskaa korealaisten tuttaviensa kanssa.

SBS:n Goal Hitters FC World Class-sarjassa työskentelevä lähetystoiminnan harjoittaja Saori julkaisi henkilökohtaisella kanavallaan. julkaisi kuvan itsestään katsomassa Korean ja Japanin välistä ottelua entisen jalkapalloilijan ja valmentajan Oh Beom-seokin ja FC Gucheokin pitkäpelaajan Lee Hyeon-i:n kanssa.

Saori sanoi:”On todella mukavaa nähdä toisiamme. Lopetimme tappelemisen katsoessamme peliä.” Sinun ansiostasi pystyin katsomaan jalkapalloa tuntematta itseni yksinäiseksi. Onnittelut, Korean tasavalta.”Oli sydäntä lämmittävää todeta, että hän katsoi peliä tuntematta yksinäisyyttä asuessaan yksin vieraassa maassa.

Äskettäin The Wind Rises-soitolla palanneen ONF:n reaktio on myös kuuma. aihe. ONF Yu ja MK julkaisivat virallisilla tileillään kohtauksen, jossa he katsoivat Korean ja Japanin välistä ottelua yhdessä.

Tilannessa, jossa korealainen pelaaja yritti ampua mutta epäonnistui valitettavasti, sekä Yu että MK näyttivät hermostuneilta. Se oli sama, mutta myöhempi reaktio oli erilainen. Japanilainen Yu oli helpottunut, mutta korealainen MK oli surullinen.

Tappion jälkeen chatissa fanien kanssa Yu kiinnitti huomion sanomalla:”Oli hauskaa katsoa sitä veljeni kanssa ,” ja ”Onnittelut!”

Group Treasure Hyunsuk ja japanilainen jäsen Yoshi katsoivat myös jalkapallo-ottelun yhdessä. Suorassa reaktiolähetyksessä he olivat innoissaan, kun heidän kappaleensa”G.O.A.T”valittiin pelin jälkeen. 4. päivänä hän suuteli myös Korean kansallislippua kappaleen soidessa.

Valmentaja Hwang Seon-hongin johtama miesten jalkapallomaajoukkue on hiljaa kulkenut voiton tiellä ilman ainuttakaan tappiota. lohkovaiheen ottelu. Edellisenä päivänä Japania vastaan ​​pelatussa finaalissa Sato Gain teki maalin ensimmäisellä puoliajalla. Jung Woo-young teki kuitenkin tasoitusmaalin ensimmäisen puoliajan 27. minuutilla, ja Cho Young-wook teki paluumaalin toisen puoliajan 10. minuutilla, jolloin Japani voitti 2-1 ja voitti kultamitalin.