Stray Kids and New Jeans-sarjan ensimmäinen vaihe… 4 uutta K-pop-kategoriaa”silmää vangitsevia”
Tämän vuoden suurin voittaja on Morgan Wallen, joka voitti 11 palkintoa…”Huipputaiteilija”on Taylor Swift

0=920163.
[Billboard Music Awardsin kotisivu·Hive. Jälleenmyynti ja DB kielletty]

(Soul=Yonhap News) Toimittaja Lee Tae-soo ja Choi Jae-seo=Jungkook ja Stray Kids BTS-yhtyeestä osallistuivat’2023 Billboard Music Awards'(BBMA)-tapahtumaan. kuuluisa amerikkalainen popmusiikin palkintojenjakotilaisuus. Voitti palkinnon.

19. (paikallista aikaa) pidetyssä palkintoseremoniassa Jungkook palkittiin”Top Global K-Pop Song”soolodebyyttikappaleella ja hittikappaleella’Seven’, joka oli Billboardin pääsinglelistan Hot 100 kärjessä.’oli ehdolla voittajaksi kategoriassa.

Tänä päivänä palkintojenjakotilaisuus pidettiin ennalta nauhoitetun haastattelun muodossa. voittajan kanssa ja hänen hyväksymispuheensa julkaistiin verkossa.

Jungkook sanoi:”Se on todella kunnia. En voi sanoa sitä sanoin.”On vaikeaa ilmaista tuntemaani kiitollisuutta täysin”, hän sanoi ja lisäsi:”Kiitos ARMY:lle (BTS-fandom) ja kaikille, jotka rakastivat tätä kappaletta. Ilman teitä en olisi saanut tätä upeaa palkintoa.”

Hän lisäsi myös:”Vaikka Työskennellessäni Sevenin parissa halusin kaikkien nauttivan tästä kappaleesta, ja palkinnon voittaminen tässä kategoriassa merkitsee minulle paljon. Olen iloinen, että voin jakaa hienoa musiikkia kaikkien kanssa.”

Myös , Stray Kidsistä tuli Top K-Pop-albumi-kategorian päähenkilö kolmannella tavallisella albumillaan’★★★★★'(Viisi tähteä).

Debyyttistään lähtien he ovat olleet nousussa Yhdysvaltain markkinoilla, yhteensä neljä albumia peräkkäin nousi Billboardin pääalbumilistan Billboard 200 kärkeen.

Jäsen Changbin sanoi:”Meidän itsepäisyytemme”Kiitos, että rakastat tätä musiikkia, albumia ja lavaa”, hän sanoi. Bang Chan sanoi:”Olen kiitollinen Staylle (Stray Kids-fani) ja Billboardille, että he antoivat minulle unohtumattoman lahjan”ja lupasi:”Annan takaisin musiikilla, esityksellä ja rakkaudella.”

Blackpink on yhteensä 1,8 miljoonaa fania. Hänet valittiin”K-Pop Touring Artistiksi”maailmankiertueelle”BORN PINK”. New Jeans valittiin”Top Global K-Pop Artist”-kilpailun voittajaksi.

New Jeansin Hae-rin sanoi:”Sanat eivät voi ilmaista kuinka kiitollisia olemme”, lisäsi:”Yksi päivä, voimme tehdä niin paljon kuin annoit meille.””Haluan todella antaa sinulle onnen takaisin”, hän sanoi.

Daniel sanoi:”Yritän tulla artistiksi, joka luo musiikkia, josta kaikki voivat nauttia.”

Stray Kids
[Billboard Music Awards-kotisivu·JYP Jälleenmyynti ja tietokanta kielletty]

Tänä päivänä järjestetyssä palkintoseremoniassa New Jeans ja Stray Kids esiintyivät myös valmiiksi äänitetyssä muodossa.

Erityisesti Stray Kids herätti huomiota, kun heidän esiintymisensä sijoittui amerikkalaisen diivan Mariah Careyn taakse ja ennen sensaatiomaisen suosittua countrylaulajaa Morgan Wallenia tänä vuonna. Stray Kids pukeutui mustan ja valkoisen sävyihin ja esitteli voimakkaan”erikois”-ja”rock”-lavan.

New Jeans esitti aistillisen siluettitanssin ennen kuin astui lavalle ja esitti hittikappaleensa”He soittivat”Super”Ujo”ja”OMG”.

K-pop solmi ensimmäisen suhteen Billboard Music Awardsin kanssa vuonna 2013, kun Psy voitti Top Streaming Song-videokategorian maailmanlaajuisella hittikappaleella Gangnam Style. BTS, josta on sittemmin tullut maailmantähti, voitti Naeri-palkinnon ennätyksen kuudena peräkkäisenä vuonna alkaen”Top Social Artist”-kategoriasta vuonna 2017 ja päättyen viime vuoteen. Joukkueennätys mukaan lukien Jungkook on nostanut pokaalin tässä palkintoseremoniassa 7 peräkkäisenä vuonna.

Tämän vuoden palkintoseremoniassa hän voitti palkinnot, kuten”Top Global K-Pop Song”ja”Top Global K-Pop Artist”ja”Top Global K-Pop Artist”. Luotiin neljä uutta K-pop-luokkaa, mukaan lukien”K-pop Touring Artist”ja”Top K-pop Album”. Valitettavasti K-pop-tähdet eivät voineet voittaa palkintoja muissa luokissa kuin K-pop-kategoriassa.

Suosittu musiikkikriitikko Min-jae Jeong sanoi:”Billboardin luoma K-pop-kategoria tarkoittaa sitä, että se on parempi kuin kun BTS astui ensimmäisen kerran Billboardiin.”Hän arvioi sen positiivisesti sanoen:”Se on todiste siitä, että K-pop-laulijoiden määrä”jotka täytyy peittää”on lisääntynyt, ja listoille on noussut enemmän laulajia.”

Hän sanoi:”Koska voittajat ovat kuitenkin yleisessä kategoriassa, eivät K-pop-kategoriassa,”On totta, ettei tänä vuonna ollut yhtään kappaletta, joka olisi saavuttanut loistavia tuloksia, kuten BTS:n’Dynamite'”, hän sanoi.”Billboardin näkökulmasta olisi ollut vaikea jättää väliin K-poppia, jolla on suuri rooli palkintoseremonioiden onnistumisessa.”

Tämän vuoden Billboard Music Awardsin suurin voittaja on amerikkalainen kantrilaulaja Morgan Wallen, joka voitti huimat 11 palkintoa.

Hän voitti paitsi tärkeimmät kategoriat, kuten Top Male Artist ja Top Hot 100 Artisti, mutta myös Top Country Artist. Hän voitti myös palkintoja genrekohtaisissa luokissa, kuten Top Country Song ja Top Country Song.

Poptähti Taylor Swift voitti 10 kategoriaa, mukaan lukien korkeimman palkinnon, Huippuartisti ja voitti toiseksi eniten palkintoja Wallenin jälkeen.