5=4w. Laulaja Young Tak (vasemmalla) From), Ho-jung Kim, Chan-won Lee. valokuvat | Sports Soul DB

[Sports Soul | Reportteri Jo Eun-byeol] Ensimmäinen äänestyskierros 33.’Seoul Music Awards’-palkintoseremoniassa (jonka isännöi Sports Seoul, isännöi Seoul Music Awardsin järjestelykomitea), musiikkiteollisuutta tänä vuonna kunnioittaneiden tähtien festivaali, on päättänyt suurella innolla.

“Seoul Music Awards”-palkinnon virallinen mobiiliäänestys järjestetään virallisella mobiiliäänestyssovelluksella”K-POP SEOUL”. Toisin kuin muissa palkintojenjakotilaisuuksissa, pääominaisuus on, että mobiiliäänestyksellä vahvistettu fanien mielipide heijastuu suoraan.

Ensimmäisellä äänestyskierroksella, joka pidettiin 5. päivänä 12.00–23.59. 24., ravi Tähdet kilpailivat kiivaasti. Pääpalkintokategoriassa laulaja Young Tak voitti ensimmäisen sijan 91 600 äänellä, kun taas Lee Chan-won ja Kim Ho-joong sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi 59 212 ja 50 795 äänellä.

Kilpailu miesten kesken. soololaulajat on myös kovaa. Kang Daniel sijoittui 4. sijalle 28 094 äänellä, BamBam 5. sijalla 20 986 äänellä ja BTS:n V 5. ja 6. 17 511 äänellä.

Tämä palkinto myönnetään vain kerran debyytin jälkeen. Vuosi-kategoriassa”Virtual Idol”Flave sijoittui ensimmäiseksi ylivoimaisella vauhdilla. Flave sai 426 728 ääntä, mikä ennusti tektonista muutosta musiikkiteollisuudessa. Zero Base One ja Rise sijoittuivat toiseksi ja kolmanneksi pienellä erolla. Ensimmäisen äänestyskierroksen tuloksena he saivat 46 110 ja 43 599 ääntä. Ensign, The Wind ja Boy Next Door sijoittuivat 4., 5. ja 6. sijalle.

Ravikategoriassa Young Tak sijoittui ensimmäiseksi, Lee Chan-won toiseksi ja Park Seo-jin kolmas sija. Young Tak sijoittui ensimmäiseksi 183 670 äänellä, Chan-won Lee 179 022 äänellä ja Seo-jin Park 69 298 äänellä.

Popularrity Award-kategorian valitsevat 100 % kotimaisista faneista ja ulkomaisista faneista Koreaa lukuun ottamatta. Äänestyksellä valitussa Hallyu Special Award-kategoriassa Kim Ho-jung sijoittui ensimmäiseksi ja Young Tak toiseksi. Popularity Award-kategoriassa Kim Ho-joong sijoittui ensimmäiselle sijalle 217 796 äänellä ja Young Tak toiseksi 74 213 äänellä. Kolmanneksi sijoittui Kang Daniel, joka sai 16 408 ääntä.

’33rd Soul Music Awards’. Photo|Seoul Music Awardsin järjestelytoimikunta

Kim Ho-jung nousi valtaistuimelle myös Hallyu Special Award-kategoriassa, joka sai 314 774 ääntä. Yeongtak, joka sai 264 256 ääntä, sijoittui toiselle sijalle. Ryhmä EXO sijoittui kolmanneksi 15 929 äänellä.

Lisäksi balladikategoriassa Day6:n Young K, joka on kasvattanut suosiotaan MBC:n viihdeohjelman”Hangout with Hangout”kautta sekä pääammattinsa laulajana, voitti Jae-jung Park ja nousi huipulle. OST-kategoriassa EXO:n Baekhyun voitti Jung Seung-hwanin ja sijoittui ensimmäiseksi.

Perinteitä ja arvovaltaa ylpeilevä”Seoul Music Awards”perustettiin vuonna 1990, ja se on toiminut ponnahduslautana K-pop-kulttuurin kehitystä 33 vuotta.Se on Korean paras musiikkifestivaali. Korean johtavat K-pop-muusikot kilpailevat kiivaasti palkinnoista kussakin kategoriassa, mukaan lukien pääpalkinnosta, korkeimmasta kunniasta, pääpalkinnosta, uuden artistin palkinnosta ja kunkin genren erikoispalkinnoista.

33. Soul Music Awards’järjestetään vuonna 2024. Se järjestetään 2. helmikuuta Rajamangalan kansallisstadionilla Bangkokissa, Thaimaassa. K-popin globalisoitumisen myötä, koska se järjestetään ulkomailla ensimmäistä kertaa sen 33-vuotisen historian aikana, kiinnostus voittajia ja osallistujia kohtaan on kovaa paitsi Koreassa, myös Thaimaassa. Erityisesti pääpalkinnon voittajan odotetaan saavan tunnustusta maailmanlaajuiseksi K-pop-ryhmäksi kotimaassa ja ulkomailla, joten kilpailun odotetaan olevan kiihkeämpi kuin koskaan jäljellä olevan äänestyksen aikana.

‘Soul Music Awardsin virallinen mobiiliäänestys 50 % sovelletaan ensimmäisen äänestyksen päätyttyä, ja väliajan alustamisen jälkeen 50 % toisesta äänestystuloksesta käytetään ja lasketaan yhteen. Hanteo Chartin perusteella ehdokkaat valitaan albumeihin ja digitaaliseen musiikkiin, jotka julkaistaan ​​tammi-lokakuussa 2023.

Sillä välin”Seoul Music Awards”-äänestyskierros alkaa 25. päivä klo 12 ja päättyy klo. Ensi kuun 14. päivänä klo 23. Se kestää klo 14.00 asti. Voit osallistua mobiiliäänestykseen etsimällä Google Play Kaupasta”K-POP SEOUL”ja lataamalla sen. iPhonen käyttäjiä voi äänestää linkin kautta https://korea.seoulmusicawards.kr.