K-Drama

Tekijä Abby | 7. joulukuuta 2023

Netflixin The Glory and Mask Girl oli ehdolla parhaan vieraskielisen sarjan kategoriassa 29. Critics’Choice Awards-gaalassa.

Critics’Choice Awards on kriitikkojen järjestämä palkintojenjakotilaisuus. Choice Association, Pohjois-Amerikan suurin kriitikkojen järjestö. Samassa kategoriassa Extraordinary Attorney Woo oli ehdolla 28. painoksessa. 27. jaksossaan Squid Game voitti ja näyttelijä Lee Jung Jae voitti parhaan miespääosan palkinnon draamasarjassa. Palkintojenjakotilaisuus aikataulun mukaan pidetään iltana 14. tammikuuta paikallista aikaa.

The Glory on Netflix-sarja, joka kuvaa tarinaa naisesta, jonka sielu särkyi väkivallalla hänen lapsuudessaan. Hän riskeeraa koko elämänsä valmistautuakseen huolellisesti kostoon. Vain kolmessa päivässä osan 2 julkaisun jälkeen se tallensi 124,46 miljoonaa katselutuntia, mikä sijoittui ensimmäiselle sijalle Netflix Global TOP 10-televisiokategoriassa (ei englanninkielinen) sekä ykkössija englannin, ei-englannin, TV:n ja elokuvan joukossa. luokat ja Korea.

Mask Girl on Netflix-sarja, joka kuvaa tavallisen toimistotyöntekijän Kim Momin myrskyisää elämää. Hän peittää kasvonsa maskilla joka ilta ja joutuu tahattomaan tapaukseen työskennellessään VJ:nä Internet-lähetyksessä.

Toisella julkaisuviikolla se sijoittui ensimmäiseksi Netflix Global TOP 10-listalla. TV (ei englanninkielinen)-kategoria ja sisältyi TOP 10-listalle 72 maassa. Se sai paljon huomiota kolmen päähenkilön vahvoista suorituksistaan. Se sisältää useita genrejä, kuten yhteiskuntakritiikkiä ja mustaa komediaa, ja se käsittelee monenlaisia ​​aiheita, mukaan lukien lookismi ja kouluväkivalta, sekä kriitikot että katsojat ylistivät.

Huomio kiinnitetään siihen, onko The Glory ja Mask Girl saavat kunnian voittaa parhaan vieraskielisen sarjan kategoriassa 29th Critics’Choice Awards-tapahtumassa sunnuntaina 14. tammikuuta ensi vuonna.

Lähde: enews IMBC

Categories: K-Pop News