[Tähtiuutiset | Reporter Moon Wan-sik] You BTS’S’Jungkookding’s Suosiopalkinto 3 1. sija peräkkäisinä viikkoina… BTS’Jungkook, yhteensä 10.’Throne’, osoitti jälleen poikkeuksellisen suosionsa voittamalla Melon Weekly Popularrity Award-palkinnon yhteensä 10. kerran.

Jungkook sijoittui ensimmäiseksi TOP 20 Melon Weekly Popularity Awards-kilpailussa marraskuun 5. viikolla nimikappaleella”Standing Next to You”sooloalbumiltaan”GOLDEN”.

“Standing Next to”Sijoituit äänestyksessä ensimmäiseksi (45,6 pistettä) ja 18. sijalle viikoittaisessa listassa (31,7 pistettä) yhteensä 77,3 pistettä.

“Standing Next to You”sijoittui Weekly Popularity Award-palkinnon ensimmäiselle sijalle kolmena peräkkäisenä päivänä marraskuun 3. viikosta alkaen.
BTS We Jungkook Next Tanding You’S:lle 1. Popularity Award-palkinnossa 3 viikkoa peräkkäin…”Thronen”Jungkook sijoittui 10. kertaa urallaan 1. sijalle TOP 20 Weekly Popular Awards-kilpailussa 4 viikkoa peräkkäin soolosinglellään”Seven”, 1. sija 2 viikkoa peräkkäin’3D’:n kanssa, ja hänen itse sävelletty kappale’Still with you’.'(Still with You) voitti kerran ensimmäisen paikan.’Standing Next to You’nautti ykköspaikasta kolmena peräkkäisenä viikkona ja sai kunnian voittaa yhteensä 10 palkintoa.

Jungkook on ensimmäinen korealainen sooloartisti, joka on voittanut vuoden 2023 MTV Video Music Awards-palkinnon ( 2023 MTV Video), suuri amerikkalainen popmusiikin palkintojenjakotilaisuus. Voitti”Song of Summer”-kategorian Music Awardsissa (MTV VMA) ja voitti kaksi palkintoa”Best Song”ja”Best K-Pop”vuoden 2023 MTV:ssä Europe Music Awards (MTV EMA), Euroopan suurin musiikkipalkintojen jakotilaisuus. Se jatkaa kultaharjoituksia maailmanlaajuisena poptähdenä, mukaan lukien voitti Top Global K-Pop Song-kategorian vuoden 2023 Billboard Music Awardsissa (BBMAs).
BTS:n Pop Jungkook’s Melon Accommodation to You’Standing Weward3 1. sija peräkkäisinä viikkoina… Jungkookin ensimmäinen sooloalbumi’GOLDEN’, yhteensä 10.’Throne’, myi yli 2 miljoonaa kopiota viidessä tunnissa, ja siitä tuli”tuplamiljoona myyjä”, ja siitä tuli ensimmäinen K-pop-soolo. laulaja tehdä niin myyntiin pelkästään julkaisupäivänä.Uutta historiaa kirjoitettiin olemalla ykkönen albumin ensimmäisellä myyntiviikolla (albumin myynti ensimmäisellä viikolla julkaisun jälkeen). Lisäksi viime kuun 17. päivänä myytiin yhteensä 2 501 158 kappaletta, mikä tekee siitä ensimmäisen yli 2,5 miljoonaa kappaletta myyneen sooloalbumin 13 vuoteen sen jälkeen kun Hanteo Chart, kotimainen albumien myyntitilastosivusto, tarkisti laskentatapaansa. vuonna 2010.

“Standing Next to You”sijoittui viidenneksi Yhdysvaltain Billboard-pääsinglelistalla”Hot 100″sekä kahdella suurella maailmanlaajuisella listalla”Global (paitsi USA)”ja”Global”. 200’listat. Kukin sijoittui ensimmäiselle sijalle.

Categories: K-Pop News